Results 1 to 3 of 3

Thread: Messages stuck in queue

  1. #1
    white8 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Salem, OR
    Posts
    16
    Rep Power
    6

    Default Messages stuck in queue

    I'm running 5.0.12 on CentOS 5.2 and periodically have messages get stuck in the queue. The only way to clear the pulg is to reboot the server. Requeueing the messages and restarting Zimbra have no effect.

    Mar 3 15:30:21 mail zimbramon[25778]: 25778:info: 2009-03-03 15:30:01, STATUS: mail.xxxxxxxx.net: antispam: Running
    Mar 3 15:30:21 mail zimbramon[25778]: 25778:info: 2009-03-03 15:30:01, STATUS: mail.xxxxxxxx.net: antivirus: Running
    Mar 3 15:30:21 mail zimbramon[25778]: 25778:info: 2009-03-03 15:30:01, STATUS: mail.xxxxxxxx.net: imapproxy: Running
    Mar 3 15:30:21 mail zimbramon[25778]: 25778:info: 2009-03-03 15:30:01, STATUS: mail.xxxxxxxx.net: ldap: Running
    Mar 3 15:30:21 mail zimbramon[25778]: 25778:info: 2009-03-03 15:30:01, STATUS: mail.xxxxxxxx.net: logger: Running
    Mar 3 15:30:21 mail zimbramon[25778]: 25778:info: 2009-03-03 15:30:01, STATUS: mail.xxxxxxxx.net: mailbox: Running
    Mar 3 15:30:21 mail zimbramon[25778]: 25778:info: 2009-03-03 15:30:01, STATUS: mail.xxxxxxxx.net: mta: Running
    Mar 3 15:30:21 mail zimbramon[25778]: 25778:info: 2009-03-03 15:30:01, STATUS: mail.xxxxxxxx.net: snmp: Running
    Mar 3 15:30:21 mail zimbramon[25778]: 25778:info: 2009-03-03 15:30:01, STATUS: mail.xxxxxxxx.net: spell: Running
    Mar 3 15:30:21 mail zimbramon[25778]: 25778:info: 2009-03-03 15:30:01, STATUS: mail.xxxxxxxx.net: stats: Running
    Mar 3 15:30:53 mail postfix/qmgr[6462]: 046FB4DC908: from=<xxxxx@xxxxxxxxxx.net>, size=49788, nrcpt=1 (queue active)
    Mar 3 15:30:53 mail postfix/qmgr[6462]: B6AC04DC901: from=<xxxxxxxh@xxxxxxxx.com>, size=12260, nrcpt=1 (queue active)
    Mar 3 15:30:53 mail postfix/smtp[26315]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused (port 10024)
    Mar 3 15:30:53 mail postfix/smtp[26316]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused (port 10024)
    Mar 3 15:30:53 mail postfix/smtp[26315]: 046FB4DC908: to=<xxxxxxx@xxxxxxxx.net>, relay=none, delay=432, delays=432/0.03/0/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused)
    Mar 3 15:30:53 mail postfix/smtp[26316]: B6AC04DC901: to=<xxxxx@xxxxxxx.net>, relay=none, delay=21460, delays=21460/0.05/0/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused)
    Mar 3 15:31:56 mail zmmailboxdmgr[26674]: status requested
    Mar 3 15:31:56 mail zmmailboxdmgr[26674]: status OK
    Mar 3 15:32:00 mail zmmailboxdmgr[26740]: status requested
    Mar 3 15:32:00 mail zmmailboxdmgr[26740]: status OK
    Mar 3 15:32:15 mail zmmailboxdmgr[27023]: status requested
    Mar 3 15:32:15 mail zmmailboxdmgr[27023]: status OK

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Please check the other Log Files - Zimbra :: Wiki for any error messages.

    Would you also please update your profile with the output from
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

  3. #3
    white8 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Salem, OR
    Posts
    16
    Rep Power
    6

    Default

    I took a look at the otehr logs and didn't see anything.

    On a side note, as luck would have it I have 5.0.10. Is there a How To for an upgrade or better yet a Yum repository? I'm not experienced with Linux and hate to kill a production server.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-2012, 07:34 AM
  2. [SOLVED] Error running mailboxd after script backup
    By ttortosa in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2008, 01:33 AM
  3. Messages stuck in Queue
    By dhock in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2008, 11:29 AM
  4. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  5. messages stuck in mail queue
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2007, 12:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •