Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: entire account sharing doesn't show messages

  1. #1
    kdrikc is offline Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default entire account sharing doesn't show messages

    Hello,

    I've got a case with the "entire account sharing" feature (Zmmailbox - Zimbra :: Wiki) where the folders in the shared account doesn't list their messages.
    As you can see on the attached screenshot the messages are hidden even if the folder say there's some unread item.
    When logged with the target shared account the items are normaly listed.

    The setup follow exactely the following:
    Code:
    zmmailbox -z -m info@domain.com mfg / account admin@domain.com rwixd
    zmmailbox -z -m admin@domain.com cm /shared info@domain.com /
    Details folders of the grantee:

    Code:
    mbox admin@domain.com> gaf
            Id  View      Unread   Msg Count  Path
    ----------  ----  ----------  ----------  ----------
             1  conv           0           0  /
            16  docu           0           0  /Briefcase
            10  appo           0           0  /Calendar
            14  mess           0           0  /Chats
             7  cont           0           0  /Contacts
             6  mess           0           0  /Drafts
            13  cont           0           1  /Emailed Contacts
             2  mess           0           6  /Inbox
           340  mess           0           0  /info@domain.com
           338  mess           3           4  /info@domain.com/Inbox (info@domain.com:2)
             4  mess           0           1  /Junk
            12  wiki           0           0  /Notebook
             5  mess           0           5  /Sent
            15  task           0           0  /Tasks
             3  conv           0          24  /Trash
           337  conv           0           0  /shared (info@domain.com:1)
    67bc576c-4  docu           0           0  /shared/Briefcase
    67bc576c-4  appo           0           0  /shared/Calendar
    67bc576c-4  mess           0           0  /shared/Chats
    67bc576c-4  cont           0           0  /shared/Contacts
    67bc576c-4  mess           0           0  /shared/Drafts
    67bc576c-4  cont           0           0  /shared/Emailed Contacts
    67bc576c-4  mess           3           4  /shared/Inbox
    67bc576c-4  mess         114         147  /shared/Junk
    67bc576c-4  wiki           0           0  /shared/Notebook
    67bc576c-4  mess           0           0  /shared/Sent
    67bc576c-4  task           0           0  /shared/Tasks
    67bc576c-4  conv           0           1  /shared/Trash
    67bc576c-4  mess           0           0  /shared/Trash/Box info@domain.com
    Well, I dont know nothing about the inner of zimbra but the only thing that can warn me is that the all items in the 'shared' folder got a same id value: 67bc576c-4

    Thanks,
    cedric.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by kdrikc; 03-01-2009 at 03:58 AM.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Please update your profile with the output from
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    as what you are seeing may be specific to the version you are running; and potentially resolved in a later release.

  3. #3
    kdrikc is offline Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default

    Please update your profile ...
    Ok done!
    cedric

  4. #4
    flums is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    8

    Default

    I was able to reproduce the same on RHEL5 with same results. Nothing in the folders...

  5. #5
    kdrikc is offline Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default

    Hello,

    Any tips on this so that I could go further to find a solution?

    Thanks,
    cedric

  6. #6
    flums is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by kdrikc View Post
    Hello,

    Any tips on this so that I could go further to find a solution?

    Thanks,
    cedric
    I don't, hopefully somebody else have.

  7. #7
    kdrikc is offline Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default

    So nobody would help here?

  8. #8
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    if you're a network edition customer then you might want to put in a support request or fill out a bug report on bugzilla

  9. #9
    tonster is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Ypsilanti, MI
    Posts
    145
    Rep Power
    7

    Default

    I remember seeing this behavior now when I was running 5.0.13, however I'm unable to reproduce it now running 5.0.14. Can you try upgrading and see if that resolves the issue for you?

  10. #10
    kdrikc is offline Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default

    I've tried with 5.0.14 and this didn't resolve the issue!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Adding Hotmail Account always fails - WHY? What to do?
    By TygerZoyd in forum General Questions
    Replies: 13
    Last Post: 10-03-2013, 06:42 PM
  2. [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-2012, 07:34 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 04-19-2008, 04:41 PM
  4. Problems with sharing entire mailbox
    By kaffemand in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-30-2008, 07:40 AM
  5. Spam assassain not traiing properly!
    By Mike T in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2006, 01:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •