Results 1 to 3 of 3

Thread: PDF attachments missing.

  1. #1
    Bill Brock is offline Outstanding Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default PDF attachments missing.

    Paperclip shows there to be an attachment but it is not actually there.

  2. #2
    timbra75 is offline Starter Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default

    Same issue here. The attachments DO appear when I hit forward on the message.
    So they are actually there.

  3. #3
    bhwong is offline Outstanding Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    500
    Rep Power
    7

    Default

    Switch Advanced AJAX mode to standard and you should see the attachment at the bottom of the email. Has anyone submit this to bugzilla?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] 5.0.11 -> 5.0.12 Upgrade failed (SSLeay.so)
    By bards1888 in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-26-2010, 07:56 AM
  2. [SOLVED] upgrading to latest 4.5 release
    By ak2009 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 01-17-2009, 09:08 AM
  3. Zimbra OSS 4.5.11 Re-install
    By newmember in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2008, 10:26 PM
  4. 4.5.11 to 5.06 Migration Suggestion
    By newmember in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 09-02-2008, 06:59 PM
  5. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •