Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29

Thread: Blank From Addresses Using Migration Wizard

  1. #21
    bparris is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    37
    Rep Power
    9

    Default

    Is there a newer version of the migration wizard for 3.1 that I could give a try?

  2. #22
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by bparris
    Is there a newer version of the migration wizard for 3.1 that I could give a try?
    The 3.1 version is attached.
    Attached Files Attached Files
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #23
    bparris is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    37
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks. BTW, we're going with network version.

  4. #24
    bparris is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    37
    Rep Power
    9

    Default

    No luck with the newer migration wizard, below are some details on the exact issues:

    Email from anyone outside of the organization imports perfectly.
    Email from other users on the exchange server imports with no from address.
    Contacts for people outside of exchange imports perfectly.
    Contacts for other users on the exchange server imports without an email address.

    Import performed on the exchange server with a domain admin account.
    Exchange 2000.
    Outlook 2003.

    It's basically acting like it can't see the global address book, everything else works great including the split-domain setup documented on the zimbra wiki.

  5. #25
    sam
    sam is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    10

    Default

    can you try running the migration wizard on a machine that has outlook 2003 installed on it?
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

  6. #26
    bparris is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    37
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by sam
    can you try running the migration wizard on a machine that has outlook 2003 installed on it?
    The exchange server I was running it on does have Outlook 2003 installed.

  7. #27
    sam
    sam is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    10

    Default

    hmm, that may be the cause of the problem.

    http://support.microsoft.com/kb/266418/en-us

    do you have another machine besides the exchange server that has outlook on it?
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

  8. #28
    bparris is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    37
    Rep Power
    9

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by sam
    hmm, that may be the cause of the problem.

    http://support.microsoft.com/kb/266418/en-us

    do you have another machine besides the exchange server that has outlook on it?
    Sam, EXCELLENT FIND. Ran the import on another machine with outlook 2003 that doesn't have exchange installed, works perfect now. Thanks for your help in troubleshooting this issue.

  9. #29
    sam
    sam is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    10

    Smile

    glad it works!
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. migration wizard
    By maybethistime in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 06-17-2011, 07:47 AM
  2. Migration Wizard: Unable to Open Directory Object
    By ThorGoLucky in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 01-31-2008, 02:01 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 09-09-2007, 04:27 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-22-2007, 10:35 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 06-05-2007, 04:18 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •