Results 1 to 7 of 7

Thread: IM can't connect to Yahoo messenger

  1. #1
    dalmate is offline Elite Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    359
    Rep Power
    6

    Default IM can't connect to Yahoo messenger

    Hi
    I'm using Open source version.Every thing is ok,but only IM function.When I want to try connecting to yahoo account,I alway receive a error:
    msg: system failure: Exception calling Interop.connectUser(toiyeugames,lgjnhduc
    code: service.FAILURE
    method: IMGatewayRegisterRequest
    detail: soap:Receiver
    trace: btpool0-46:1233811165462:c936699141b455bd
    how can I fix this error?

  2. #2
    vward is offline Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default Answers yet?

    Did you receive an answer to your question? I havent been able to connect to yahoo either.

  3. #3
    MaffooClock's Avatar
    MaffooClock is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Texas
    Posts
    36
    Rep Power
    6

    Default

    I am curious, too, about the ability for the IM feature to connect to Yahoo!. It's covered in the Zimbra user manuals and many other places, but I've never had the option.

    So, dalmate, since you are receiving an error, does that mean you actually have the option to add a Yahoo! buddy? Or are you just entering a Yahoo! e-mail address and crossing your fingers?

    By the way, I am using 6.0 RC1 now, but the problem is/was the same for me when I was using 5.0
    Last edited by MaffooClock; 08-07-2009 at 07:40 AM.

  4. #4
    adeelarifbhatti is offline Advanced Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    188
    Rep Power
    6

    Exclamation

    When I tried to add some one in my zimbra IM, the only option I get is the local
    i.e. only a user from the local domain can be added to messenger

    Regards
    Adeel

  5. #5
    vward is offline Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default Yahoo IM still not working in Zimbra

    I still havent gotten it working. I havent seen a response from the original poster, so i assume he gave up and moved on. i am still watching, hoping for a reply.

    ~VW

  6. #6
    dalmate is offline Elite Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    359
    Rep Power
    6

    Default

    Um, in Open Source Version, they disable that. Maybe we or I must develope myself. So If done I'll send it to you and you can test it. Please wait

  7. #7
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmclamdctl is not running after upgrade
    By Darren in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 10-10-2008, 09:10 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 04:32 PM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM
  5. Can't send or receive mails from Zimbra
    By ppurama in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-14-2005, 10:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •