Results 1 to 3 of 3

Thread: Slow Web interface.

  1. #1
    fdezmichael is offline Intermediate Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    23
    Rep Power
    6

    Default Slow Web interface.

    Hi...

    I have a user that always say that the webinterface is slow when he is working on it...

    He has a mailbox with a size of 1.5 GB.

    Zimbra in general works with out any problem... the use of CPU and Memory are fine....

    so my question is:

    Could the size of the mailbox give slowly performance to the web interface?

    Someone else has experimented this?

    Thanks a lot for any input.

    Michael.-

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Ajax or standard HTML client ? If Ajax does it do the same in the standard interface ? What are the specs of the PC in question as Ajax will require greater resources.

    It would be of great help if your were to update your profile as well with the output from
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by fdezmichael View Post
    Could the size of the mailbox give slowly performance to the web interface?
    The size of the mailbox is no indicator of the Web UI performance, believe me there are much larger mailboxes than that. What are the specifications of the client machine and if it's a Windows box what other applications/services are running?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installing existing cert via web interface
    By jon.kibler@aset.com in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-25-2008, 01:14 PM
  2. Email not showing up in web interface
    By denied39 in forum Installation Help
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2008, 02:57 PM
  3. Web Interface and Client dont sync
    By j.mc in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-09-2008, 01:06 PM
  4. Can't send mail via Web interface
    By marke in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 11-28-2007, 10:54 AM
  5. Contacts missing in web interface
    By ddoyley in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 07-17-2007, 10:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •