Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem with restoring a backup

  1. #1
    tkramis is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    47
    Rep Power
    6

    Default Problem with restoring a backup

    Hi all

    I'm trying to restore a backup for a specific mail account. I'm getting this error message though:


    Failure code: service.FAILURE Mail: system failure: Error executing redoOp Details:soap:Receiver

    Has anyone seen this before? Is there another way to restore a backup instead of using the web UI?

    Thanks.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    To save having to keep asking, could you update your forum profile with the output of:

    Code:
    zmcontrol -v
    The restore and backup can be run from the command line, check the current Admin Guide Documentation for detail of the format. There's also examples in the wiki here and here
    Last edited by phoenix; 01-30-2009 at 10:21 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    tkramis is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    47
    Rep Power
    6

    Default Profile updated

    Hi

    Please find the profile updated with this version:

    Release 5.0.12_GA_2789.MACOSXx86, Zimbra, Inc.
    MACOSXx86 NETWORK edition

  4. #4
    tkramis is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    47
    Rep Power
    6

    Default Same Error on Console

    The same error occurs when running the restore from the commandline:

    Error occurred: system failure: Error executing redoOp

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 658
    Last Post: 04-04-2014, 09:01 AM
  2. [SOLVED] Backups failing, "unable to read metadata for account"
    By smcgrath1111 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-10-2008, 03:15 PM
  3. Replies: 10
    Last Post: 03-17-2008, 12:09 AM
  4. Test backup restoration problem
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-29-2008, 01:20 AM
  5. Problem when restoring from incremental backup
    By Eyfi in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2007, 08:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •