Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 31

Thread: 502 Bad Gateway - nginx

  1. #21
    Vladimir is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    220
    Rep Power
    8

    Default

    Thats interesting. I'll try that during my next scheduled downtime.

  2. #22
    Vladimir is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    220
    Rep Power
    8

    Default

    Well I made the timeout change on one of my two machines this AM, and so far so good. The changed one seems to not error out anymore, while the other one continues to do so.

    However if this fixes the problem in the long run, does it actually fix the problem or moves it to the client itself timing out? If the timeout is the cause of these errors, why is any connection taking longer the 60 seconds in the first place? At least in our case the machines are far from busy.

  3. #23
    Matt is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    32
    Rep Power
    8

    Default

    Funnily enough I'm reopening a support ticket with Zimbra right at this very moment regarding the changes made and what their affect will be. I'm also going to ask for the recommended values rather than the 600 seconds I chose.

    We haven't had a single alert or user issue since I made the changes. Glad to hear its worked for you too.

    I'll post back when I find out more.

  4. #24
    Vladimir is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    220
    Rep Power
    8

    Default

    I'll update my open case as well. Can't hurt

  5. #25
    inqueue is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Greenwood, IN
    Posts
    90
    Rep Power
    9

    Default

    I have posted Matt's configuration to Bug 37539 – http proxy: random 502 Bad Gateway errors.

  6. #26
    Vladimir is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    220
    Rep Power
    8

    Default

    Interestingly, a timeout of 100 reduces the errors greatly but does not eliminate them. I'll try to edge the number up, and see where the magic number is. I suspect it may also be installation dependent.

  7. #27
    Matt is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    32
    Rep Power
    8

    Default

    Upgraded to 5.0.16 at the weekend and at the same time removed my bad gateway fixes. Since then I started getting bad gateway errors again so I've reapplied my fixes.

  8. #28
    jojo is offline Trained Alumni
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Matt View Post
    Upgraded to 5.0.16 at the weekend and at the same time removed my bad gateway fixes. Since then I started getting bad gateway errors again so I've reapplied my fixes.
    im also getting this error on 5.0.16.

  9. #29
    streborn is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default 502 Bad Gateway

    Quote Originally Posted by Protack View Post
    This issues has been plaguing us for sometime now. Has anyone started noticing this happen more often since 5.0.11?

    God Bless,
    Marty
    When I tried to access a particular internet site.I found the message 502 Bad Gateway on it.I then found I had lost my address book.I tried system restore & this had no effect.How do I get rid of the message & get my address book back.
    Thanks streborn

  10. #30
    ArcaneMagus's Avatar
    ArcaneMagus is offline Moderator
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by streborn View Post
    When I tried to access a particular internet site.I found the message 502 Bad Gateway on it.I then found I had lost my address book.I tried system restore & this had no effect.How do I get rid of the message & get my address book back.
    Thanks streborn
    Is this related to Zimbra at all? Were you trying to access a Zimbra server? Are you using the Outlook connector? It sounds like you should be talking to your server's administrator...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. Proxy and error 502 question
    By markusvl in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 09-23-2009, 08:11 AM
  2. proxy and 502 responses
    By sdouglass in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-2009, 03:00 PM
  3. mobile calender Internal Server Error
    By padraig in forum Administrators
    Replies: 19
    Last Post: 04-24-2008, 08:04 AM
  4. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  5. mta and mailbox die
    By Morg0 in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-20-2006, 04:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •