Results 1 to 9 of 9

Thread: [SOLVED] I can't login in web interface of zimbra.

  1. #1
    jcvalim is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Rio de Janeiro - Brazil
    Posts
    34
    Rep Power
    6

    Unhappy [SOLVED] I can't login in web interface of zimbra.

    I have a big problem after change of my domain, modified my domain de mail.tuxco.com to tuxco.com and then, I did update the certificate. Was asked to restart the service, now I can't access my server the web, the addresses: https:\\192.168.2.1:7071 and http:\\192.168.2.1.

    ERROR MESSAGE OF AUTHENTICATION.


  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Please check your Log Files - Zimbra :: Wiki for any error messages. You could try Wiki :: Recreating a Self Signed Certificate from the command line and then restart the services. First stop though is to check actually what the error is you are receiving. Would you also please post the output from
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    so we know which version you are running

  3. #3
    jcvalim is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Rio de Janeiro - Brazil
    Posts
    34
    Rep Power
    6

    Default

    Release 5.0.6_GA_2313.DEBIAN4.0 DEBIAN4.0 FOSS edition


  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    While you are at it you could update your profile then with that information

  5. #5
    jcvalim is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Rio de Janeiro - Brazil
    Posts
    34
    Rep Power
    6

    Default

    OK. Already updated my profile.
    What information do you need to help me.


  6. #6
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Check your logfiles as advised in my earlier post, and you could try re-creating the certificate from the command line.

  7. #7
    jcvalim is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Rio de Janeiro - Brazil
    Posts
    34
    Rep Power
    6

    Default

    What part specifically, I have to post the zimbra.log. Because the log is too big.


  8. #8
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Shutdown ZCS, move zimbra.log and mailbox.log to .bck, and then start ZCS again. You can then look for any error messages on start. The files are more manageable then especially for posting

  9. #9
    jcvalim is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Rio de Janeiro - Brazil
    Posts
    34
    Rep Power
    6

    Default


    OK.... My friend, I solved the problem.
    I did an update of version.
    I did update of version:
    * Release 5.0.6_GA_2313.DEBIAN4.0 DEBIAN4.0 FOSS edition.
    for
    * Release 5.0.12_GA_2789.DEBIAN4.0 DEBIAN4.0 FOSS edition.

    But anyway, thank you very much.

    You moderators of this forum, help very to all.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 07:25 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  3. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •