Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 101 to 110 of 110

Thread: [SOLVED] Moving Zimbra to a new server

  1. #101
    krolen is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Stockport
    Posts
    106
    Rep Power
    7

    Default

    postmap seams to be working, when i run the script seams to work fine.

  2. #102
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Code:
    220 xxxxxxxxxxxxx ESMTP Smtpd; Thu, 5 Feb 2009 15:53:25 GMT
    helo test.com
    250 xxxxxxxxx Hello xxxxxxxxxx [xxxxxxxxx], pleased to meet you
    mail from: test@test.com
    250 2.1.0 test@test.com... Sender ok
    rcpt to: allstaff@wernethschool.com
    451 4.3.2 Please try again later

  3. #103
    krolen is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Stockport
    Posts
    106
    Rep Power
    7

    Default

    any idea on what permissions the files should be ? owner etc?

  4. #104
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    As long as the permissions are 644 it should not matter ... rootostfix as owner/group will be okay.

  5. #105
    krolen is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Stockport
    Posts
    106
    Rep Power
    7

    Default

    kewl thats working well now!. fantastic!. what a great help you have all been (especially uxbod) I will see how things go over the next few days. I am marking this thread as resolved at long last !! Yipppe!

  6. #106
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Now back it up

  7. #107
    krolen is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Stockport
    Posts
    106
    Rep Power
    7

    Default

    Backed up tared ziped and sent to another server! =) thanks again i Owe you a large amount of beer!

  8. #108
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Not necessary - but thank you - glad we could all help in getting you backup and running Just keep an eye on the forums and if there is anything you can answer then help away

  9. #109
    krolen is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Stockport
    Posts
    106
    Rep Power
    7

    Default

    I will do !

    Many thanks again
    (from 1300+ Kids 200+ Staff)

  10. #110
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    And one Administrator with all the hassle !

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmmailboxdctl is not running !!!!!!
    By olibite in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 04-28-2011, 05:50 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  4. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •