Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: [SOLVED] System Failure getting database logger connection

  1. #11
    gemselle is offline Member
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    7

    Default

    thank you very much for all these details

    my assumptions were wrong I am sorry if I have bothered anyone

  2. #12
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by gemselle View Post
    thank you very much for all these details

    my assumptions were wrong I am sorry if I have bothered anyone
    It's no problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. Replies: 12
    Last Post: 05-19-2009, 11:07 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 08-04-2008, 06:17 PM
  4. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  5. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •