Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Mail is being queued, not delivered!

  1. #11
    Bill Brock is offline Outstanding Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default Turn off...

    anti-spam in the server settings just to see if the messages pass. That would give us a starting place to look.

  2. #12
    icepick94 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    18
    Rep Power
    6

    Default Turned off AV

    Turned off the AV server. Mail is routing normally. Nothing is getting stuck in the inbound queue anymore. I don't want to run very long with the AV turned off.

    Any ideas on how to get the AV to not check mail from a certain domain? I have already added an entry in the amavisd.conf file.

    This is what I added:
    'wellhead.com' => -5.0


    Do I need to add something to the clamd.conf file as well?

    Thanks for the help so far.

  3. #13
    Bill Brock is offline Outstanding Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default Might want to look at this.


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. Replies: 30
    Last Post: 01-13-2009, 08:00 AM
  3. Migration Assistance
    By dwill in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 12-02-2008, 08:20 AM
  4. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •