Results 1 to 3 of 3

Thread: Note on creating SSL certs in opensource zimbra

  1. #1
    pheonix1t is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default Note on creating SSL certs in opensource zimbra

    hello,
    I recently upgraded to 5.0.11 and have seen something that was unpleasant to deal with.

    I was at 5.0.4 and had to create SSL cert since mine were expired.

    Using the zimbra admin web console got me errors. I then saw it really didn't work from admin web console. I had to fix SSL certs from command line using one of the wiki posts. It was ugly but it worked!

    Does the SSL cert tool work from the 5.0.11 admin web console? Am I going to have to use command line to create the new certs when these SSL certs expire? Why even put an SSL cert tool in the admin console if it doesn't work!!

    I just want this to be clear for any other admins or users - the SSL cert tools in the admin console DO NOT WORK! USE THE COMMAND LINE FOR CREATING SSL CERTS.

    Does this work in the network version? Maybe this is a tactic to get people to pay for the network version? It's a good tactic....

    Thank you,

    Oskar

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    it's actually a government conspiracy to keep people from using ssl so they can monitor your e-mail.

    i remember there was a bug that had something to do with zimbra doing a bad concatination of the cert and the chain file. is that what you hit? if so i think thats been fixed.

  3. #3
    bonadio is offline Loyal Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    88
    Rep Power
    7

    Default

    I have installed a GoDaddy ssl certificate in zimbra 5.0.11 using the web interface
    without any problem

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 05:16 AM
  2. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  3. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM
  4. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM
  5. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •