Results 1 to 3 of 3

Thread: Server Statistics stop logging after restore and upgrade

  1. #1
    cd084's Avatar
    cd084 is offline Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default Corrupt mta table

    G'day all,
    I recently needed to recover my server from a backup after a hardware failure which corrupted my zimbra install. After the restore I upgraded from 5.0.10 to 5.0.11, fixed a little problem I was having with 'zmmailboxdctl is not running', and all has been good..... except I have NOT had any NEW stat's since the restore. I have re-run the permission fix, checked that the services are running, scanned and searched the forums from head to toe and can still not find a solution my problem! Anyone have any ideas?
    Last edited by cd084; 03-24-2009 at 10:50 AM. Reason: Title change
    I'm not Anti-Business, I'm Anti-Idiot

  2. #2
    cd084's Avatar
    cd084 is offline Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default

    So no body has any ideas as to why I am not getting 'Server Satistics'?
    I'm not Anti-Business, I'm Anti-Idiot

  3. #3
    cd084's Avatar
    cd084 is offline Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default Corrupt mta table

    OK found my problem, the mta table is corrupt

    mysql> check table mta;
    +-------------------+-------+----------+-------------------------------------------------------------------+
    | Table | Op | Msg_type | Msg_text |
    +-------------------+-------+----------+-------------------------------------------------------------------+
    | zimbra_logger.mta | check | error | Table upgrade required. Please do "REPAIR TABLE `mta`" to fix it! |
    +-------------------+-------+----------+-------------------------------------------------------------------+
    1 row in set (0.00 sec)
    and it fails when I try and repair it

    mysql> REPAIR TABLE mta;
    +-------------------+--------+----------+--------------------------------------------------------------------------------------+
    | Table | Op | Msg_type | Msg_text |
    +-------------------+--------+----------+--------------------------------------------------------------------------------------+
    | zimbra_logger.mta | repair | Error | Table './zimbra_logger/mta' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed |
    | zimbra_logger.mta | repair | Error | Table 'mta' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed |
    | zimbra_logger.mta | repair | status | Table is already up to date |
    +-------------------+--------+----------+--------------------------------------------------------------------------------------+
    3 rows in set (0.00 sec)
    I'm not much of a dba can anybody help me out as to how I can rebuild/repair/replace the table?
    Last edited by cd084; 03-22-2009 at 12:33 PM.
    I'm not Anti-Business, I'm Anti-Idiot

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Migrating servers plus server name change plus upgrade
    By bdbell in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-2008, 10:51 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 03-31-2008, 03:52 PM
  3. Old server crashed, trying to restore, need help.
    By Isbeorn in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-11-2007, 02:06 PM
  4. copy/migrate users to new server for upgrade testing
    By mrluohua in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 03-05-2007, 08:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •