Results 1 to 7 of 7

Thread: Symantec errors

  1. #1
    remo is offline Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default Symantec errors

    Hi There

    I was wondering if anyone can help. We have a number of users running Symantec and ever time they open or reply to an email they get the attached message

    Has anyone come across this before ? or have any suggestions

    Thanks in advance
    Ronan
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Is this in the Zimbra Web Client or Desktop ?

  3. #3
    remo is offline Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default

    sorry should have given more detail!

    Web client Version 5.0.9

  4. #4
    soxfan is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    What Symantec services are these users running? Is it just anti-virus/anti-spyware or are they running the firewall and/or some other services?

  5. #5
    remo is offline Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default

    just anti virus/spyware

  6. #6
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    What happens if you stop the service temporarily on one of the machines exhibiting the problem ?

  7. #7
    remo is offline Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default

    we offer a free service so I will ask one of them to switch it off.

    Im sure the problem is a setting within the AV but as dont use symantec, unsure what could be doing it

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zimbra 0.92 build 1433: append message errors
    By kellner in forum Error Reports
    Replies: 4
    Last Post: 01-20-2009, 04:34 PM
  2. Mailbox log errors?
    By carnold in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-11-2008, 07:31 AM
  3. Suddenly loads of errors in my daily report
    By BarefootPanda in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-2008, 04:09 AM
  4. Outlook 2003 errors with ZCO
    By globalstorm in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2008, 11:40 AM
  5. Upgrading to 3.1.3 errors sumary
    By kowell in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 06-25-2006, 12:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •