Results 1 to 4 of 4

Thread: Ports to be opened in multi server install

  1. #1
    premoddev is offline Loyal Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    95
    Rep Power
    8

    Default Ports to be opened in multi server install

    Hi All,

    What are the main ports need to be opened between two Zimbra servers in a multiserver installation. Both the servers are identical except one is master LDAP and other is the replica LDAP, all other services are same on both the servers.

    Thanks,

    Premod

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    It would help if you were to update your profile aswell with the output from
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    This may be of help to you though :-

    Firewall Configuration - Zimbra :: Wiki

  3. #3
    premoddev is offline Loyal Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bangalore, India
    Posts
    95
    Rep Power
    8

    Default

    I am using 5.0.10_GA Network edition on Ubuntu 6,

    I will be adding one more server with my current Single server setup in another continent and it will be the MX2 of my domain. Both the servers will act as the mail server for each location and share the same ldap (one is master and other replica). Both the servers will be able to send mail but receiving mail only by the primary box. If primary went down, secondary will accept mail from internet. Both servers will move mails using lmtp to each users mail box, according the users mail box location.

    I guess ports 24 (LMTP) and 389 (ldap) are sufficient for communicating each server. I heard logger service also need to communicate between server, if so what other ports need to be opned?

    Thanks,

    Premod
    Last edited by premoddev; 01-12-2009 at 02:42 AM.

  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. Replies: 8
    Last Post: 08-07-2008, 05:18 AM
  3. 5.0 Beta Test Server Install - Sanity Check
    By soxfan in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 06-07-2007, 10:53 AM
  4. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  5. Multi server install not working
    By Nassri in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 08-17-2006, 09:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •