Results 1 to 3 of 3

Thread: IM in multiserver env

  1. #1
    Vladimir is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    220
    Rep Power
    8

    Default IM in multiserver env

    Im having a strange issue with the IM interface. My installation has two mailbox servers but it seems that the only one machine is listenting on 5222. Is this normal? Most of my users can't seem to actually add each other to their buddy lists or send message though they are "logged in" according to the web interface.

    I'm not seeing any sort of IM logs in zmmailboxd some I'm suspecting something is not right.

  2. #2
    Vladimir is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    220
    Rep Power
    8

    Default

    I take it back, both machines are listenting, but only one seems to work. Users on the working machine can see each other, users on the non working machine, can't see each other or the users from the working machine. Working machine users can send budy requests to the non working machine users (which the non working machine users dont see part pending for the working machine users), the reverse isn't true.

  3. #3
    Vladimir is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    220
    Rep Power
    8

    Default

    And a server bounce of the broken server seem to have fixed it. No idea why it happened in the first place. Odd. I'll update if I see it again.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. moving from 32bit to 64bit in multiserver
    By bdial in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 07-22-2008, 12:11 PM
  2. MultiServer Install
    By Mo_Hong in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 04-11-2007, 10:40 AM
  3. Add a new MTA to a non MultiServer install!
    By Shadow in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-12-2007, 05:50 AM
  4. multiserver zimbra using fedora directory services
    By riggger in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-03-2006, 09:10 PM
  5. Adding a new MTA to multiserver install?
    By msentissi in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-24-2006, 06:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •