Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Charts quit working

  1. #1
    bjquinn is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    175
    Rep Power
    9

    Default [SOLVED] Charts quit working

    Hey all, I just noticed that my charts in Zimbra Administrator (disk usage, message count, AS/AV activity, etc.) quit updating. I still have all my old data, it's just that the data for the past two weeks or so is all blank.

    Any ideas?

    I'm using GA 5.0.6

  2. #2
    bjquinn is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    175
    Rep Power
    9

    Default

    Can anyone tell me at least which log file would report an error with the graph generation or status logging?

  3. #3
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

  4. #4
    bjquinn is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    175
    Rep Power
    9

    Default

    Thank you. It was actually the second link, the wiki article about the logger that helped. I had several tables that were crashed. I repaired them, but I guess it will be a little while before I can see whether stats are coming in again. Hopefully that will end up being the problem.

  5. #5
    bjquinn is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    175
    Rep Power
    9

    Default

    That worked, thanks!!

    It not only started showing my stats again, but it filled in the gap for the last month or so.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 12-11-2008, 06:17 AM
  2. I got Ubuntu and Zimbra working
    By pacsteel in forum Installation
    Replies: 73
    Last Post: 06-23-2008, 11:41 AM
  3. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  4. Zimlets all not working?
    By jadestorm in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 10-28-2007, 07:25 PM
  5. Zimbra stoped working overnight
    By vlskip in forum Installation
    Replies: 32
    Last Post: 03-07-2006, 01:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •