Results 1 to 3 of 3

Thread: "Account does not exist" error one one account when "Viewing Mail"

  1. #1
    nufan is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    7

    Default "Account does not exist" error on one account when "Viewing Mail"

    Hi there, wondering if anyone has any ideas on this.

    Since I upgraded to 5.0.11 (from 5.0.6), I have one account that I get an error message with when I try "View Mail" (error pasted at end of my thread). The account can be logged into fine, and after it is logged into if I then go and "View Mail" again it works. However it always reverts back to this error message after some time. Any ideas what could be causing this? I appreciate any assistance !

    Error as follows:

    ! Account does not exist

    (Then when I click on "Detail" on the error pop up I get):

    Code:
    Message: no such account: e730e5de-97e7-4ec0-a97e-1f129e5c06f4 Error code: account.NO_SUCH_ACCOUNT Method: DelegateAuthRequest Details:soap:Sender
    Last edited by nufan; 12-21-2008 at 04:11 PM.

  2. #2
    nufan is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    7

    Default

    bumpbumpbump

  3. #3
    nufan is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    7

    Default

    anyone have any ideas? Still happening.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •