Results 1 to 3 of 3

Thread: skin.properties : logoURL setting doesn't work

  1. #1
    tiger2000 is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Taiwan
    Posts
    296
    Rep Power
    7

    Default skin.properties : logoURL setting doesn't work

    Dear All,

    Is the logoURL setting in zimbra/skins/_base/base2/skin.properties broken in 5.0.11 ?? I've made the change but it seemed not working.

  2. #2
    captainmish is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Plymouth, uk
    Posts
    93
    Rep Power
    8

    Default

    Im having the same issue here in NE 5.0.14, it seems that this bug is not actually fixed: Bug 23905 – login url is still zimbra.com after logourl update

  3. #3
    tiger2000 is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Taiwan
    Posts
    296
    Rep Power
    7

    Default

    not sure if this's OK to do so, but you can modify _base/base2/ZmSkin.js to set the "banner" variable for changing the URL link of your logo.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Fresh Zimbra installation does not work
    By Datax in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 08-18-2008, 01:18 PM
  2. Installation with a configuration file problems...
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2008, 11:22 PM
  3. Problem Install Zimbra ver 5.0.4_GA_2101.F7
    By maman in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 04-14-2008, 12:50 PM
  4. [SOLVED] Install Problem in Ubuntu 6.06 Server
    By xtimox in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 03-27-2008, 09:36 AM
  5. Shared Folder
    By drdre in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 01-20-2008, 01:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •