Results 1 to 2 of 2

Thread: Backup

  1. #1
    a.ambrosio is offline Loyal Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    86
    Rep Power
    6

    Default Backup

    I`m doing a backup of zimbra and when I do manually the scripts goes ok, but when I do in a cron no. When I put in a cron this gets out...and does not go more... what can it be from here.

    partimage -b -o -d -z1 save /dev/sda3 /datuak/irudiak/zimbra.partimage

    I do an image from the partition where is zimbra.

    Thangs

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    you might need to put the full path to partimage

    /usr/bin/partimage or whatever

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 658
    Last Post: 04-04-2014, 09:01 AM
  2. Per User Backup for FOSS edition
    By fdsadmin in forum Developers
    Replies: 33
    Last Post: 03-14-2013, 09:16 AM
  3. Keeping a backup server synced with live server
    By Q-Mike in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 04-11-2008, 01:40 PM
  4. FYI: ZCS NE backup to fuse/sshfs mount, worked.
    By jagipson in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2007, 06:37 AM
  5. NE Backup best practises
    By Klug in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2006, 08:32 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •