Results 1 to 6 of 6

Thread: Admin GUI COS dropdown in user general tab problem.

  1. #1
    dhallweb is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    39
    Rep Power
    9

    Default Admin GUI COS dropdown in user general tab problem.

    I have set up 5 COS profiles, when I go into the user's account to make a COS change I only see 4 in the dropdown and thus I cant change the COS from the admin GUI console if the COS I want is the 5th one in the list. Mandriva 2006 workstation and FF 1.0.6 with Network version 3.0.1.

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Interesting. If you add a 6th do you only see 5? Can you try a more recent version of Firefox or IE just to compare? How many are listed if you use zmprov?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #3
    dhallweb is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    39
    Rep Power
    9

    Default

    Hmmm, if I put more COSs in(now have 7) I get a slider bar and I can select the one I want. If I cut it back to 5 the slider goes away and I lose the abilty to see or select the 5th one, I have a similar problem on the domains on this same workstation. I will check some other combinations when I get the time so just FYI here. Work around for me at the moment is to add some dummy COSs and domains until I get some time to look at it, Just went live on Monday so I am a little busy at the moment.

  4. #4
    dhallweb is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    39
    Rep Power
    9

    Default

    Works OK in Windows, FF and IE. Will try and see what the problem is on my Mandriva Box and let you know.

  5. #5
    Greg is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tucson - San Francisco - Moscow
    Posts
    127
    Rep Power
    9

    Default

    This is a known problem on Linux desktops. I believe it is fixed now.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!
    P.S.: don't forget to vote on this bug
    add Samba LDAP entries to Exchange Migration Tool

  6. #6
    dhallweb is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    39
    Rep Power
    9

    Default

    I updated to the latest FF on my Linux workstations and it is not perfect but improved enough so I can work with it. Not a big deal, just something somebody else may run across.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  4. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •