Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: [SOLVED] how to export account details ?

  1. #11
    yasanthau is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    37
    Rep Power
    5

    Default

    I get following error when I run above script.

    expr: syntax error
    expr: syntax error
    ERROR: account.NO_SUCH_ACCOUNT (no such account: #)
    ERROR: account.NO_SUCH_ACCOUNT (no such account: #)

  2. #12
    nwildner is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    2

    Default all domains account details

    Sorry about this "topic ressurection", but I faced the same demand and a cleaner(and way faster) solution would be:

    Code:
    #!/bin/bash
    
    echo "account,mailquota,quotaused" > /tmp/accounts_status.csv
    zmprov gqu localhost | tr " " "," | sort | while read ACCOUNT
    do
            echo $ACCOUNT 
    done >> /tmp/accounts_status.csv
    And i added the echo thing inside the loop, cause i'll make calculations(in near future) with the column values .
    To avoid overkill on "rm" command, truncate the file during the header creation (echo "account,mailquota,quotaused" > /tmp/contas.csv)

    Cheers

  3. #13
    carl.williamson is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Jersey, Channel Islands
    Posts
    20
    Rep Power
    2

    Default

    Hi I also need this type of reporting and it is working well for me although I would like to total up the quota for each domain.
    If anyone has any idea how this would be done it would be of great help as it's been troubling me for a few weeks now.

    just to be clear I want a total quota usage of a domain or per account but a way to total it all up at the end.

    Many Thanks,

    Carl

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] my server stopped working???
    By cecil in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-20-2008, 08:07 AM
  2. installation error during ldap setup
    By ljramos in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 08-10-2007, 10:48 PM
  3. unable to restart zimbra after reboot
    By droefs in forum Administrators
    Replies: 28
    Last Post: 04-16-2006, 02:33 PM
  4. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 09:55 AM
  5. After Succesfull Install, Cannot Start mta
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 26
    Last Post: 12-16-2005, 05:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •