Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] auto responder

  1. #1
    Viking0 is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Chile
    Posts
    39
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] auto responder

    Hi again.

    I configured an autoresponse for a user who went for vacation.
    But te messages where never sent. The user has this option enabled by cos and the message was configured from her webmail.

    I sent her a test message and then checked the logs and the only ting I can see is my mail directed to her but no mail directed to me by her or anyone.
    It's not catalogued as spam either since the log does not show anyting and my spam folder is empty.


    I'm using zcs-5.0.11

    What can be the problem.

    Regards

  2. #2
    Viking0 is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Chile
    Posts
    39
    Rep Power
    7

    Default

    May be a bug??

    I had specified start date and stop date for the autoresponse message.

    I cleared those fields and it started to send the autoresponse messages.

    the format of the date was
    start 02/12/2008 (dd/mm/yyyy)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to change auto save drafts interval?
    By tikal in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 09-18-2008, 05:12 PM
  2. Question - Auto Response for Alias Address
    By xaos in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 08-25-2008, 05:46 AM
  3. auto reply doesn't work on forwarded messages
    By borispr in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2008, 03:57 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-31-2007, 11:17 PM
  5. Email Address Auto complete
    By mcavalieri in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 07-10-2006, 02:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •