Results 1 to 3 of 3

Thread: possible webmail bug

  1. #1
    Viking0 is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Chile
    Posts
    39
    Rep Power
    7

    Default possible webmail bug

    I don't know if anyone else has posted this.

    In the standard version of the webmail client. If I try to reply to all on an email. then clearing the subjet field and then the message fiels, like I was creating a new message but using the adresses specified for this mail. the cursor gets disabled and I can not write a new message.

    This does not occour int the advanzed version.

    I used ms internet explere v 7

    Regards

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    have you tried with firefox? i was unable to reproduce with firefox. if you can narrow it down a bit more you should file a bug report at Bugzilla Main Page

  3. #3
    Viking0 is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Chile
    Posts
    39
    Rep Power
    7

    Default

    No, I have not tried it with firefox.

    A user showed me the error, he discovered it while he wanted to send a mail to several firends, but didn't want to write all the contacts, so he opened a mail who already had the contacts he wanted, cleared the subject field and wrote someting else, then he cleared the message field and tried to write the new message, but curser disapears and its not possible to create the message.

    This happens only in the standard version, we tried to reproduce it in the advanced version, but all working fine there.

    This user does not use firefox, his personally option, and have ms ie v7

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  2. Bug 31450 followup
    By ezu in forum General Questions
    Replies: 37
    Last Post: 03-04-2009, 10:46 PM
  3. 5.0.6 is out!
    By mmorse in forum Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 05-23-2008, 01:16 PM
  4. 5.0.4 is live!
    By mmorse in forum Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 03-24-2008, 03:27 PM
  5. 5.0.3/.4 is out!!!
    By mmorse in forum Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 03-20-2008, 04:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •