Results 1 to 3 of 3

Thread: Deploy-undeploy problem. Help!

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default Deploy-undeploy problem. Help!

    First off, I'm not our system admin. Made my first foray into js today and created a zimlet. Have Zimbra desktop on my local machine for testing and it worked fine within it. Zipped up the goods and sent to admin to deploy. He deployed and it didn't work at all in web based Zimbra. He then undeployed it. Now the original YMaps, YLocal, StarExpert and ContactCleaner zimlets are not functional. The other two shown (see image)are all XML and still functional.

    Need to know what to tell him to do. He's busy as crap right now so can't dig around. Mail is functional. I just want to get everything back to normal before proceeding.

    From reading around here it seems that the undeploy can leave the zimlet on system. This from another post, describing what to do after undeploy:

    "Examine your /opt/zimbra/mailboxd/webapps/service/zimlet/ folder & remove com_zimbra_xxxxxx as necessary"

    Thanks for any help. I'm pretty desperate.

    Matt

    Geography is where it's at!

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    su - zimbra;
    zmprov fc zimlet;
    zmmailboxdctl stop;
    rm -rf /opt/zimbra/jetty/work/;
    zmmailboxdctl start;

  3. #3
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default

    I'll pass that on to the admin. I'm sure he'll know what the heck it means!

    Thanks much!
    Geography is where it's at!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-08-2008, 03:01 PM
  2. Missing Email Problem
    By prox in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 03-16-2008, 10:01 PM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM
  4. Unable to reset-the-world, tomcat deploy problem.
    By buttars in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-2006, 04:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •