Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: How to do an only data Backup to put int different server?

  1. #11
    a.ambrosio is offline Loyal Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    86
    Rep Power
    6

    Default Problems--

    ldap startup failed with exit code 256
    daemon: getaddrinfo() failed: Name or service not known
    ldap startup failed with exit code 256

    I couldnt do zmfixperms because I dont have that comand
    In the zimbra guide.
    --As Root: run zmfixperms located in /opt/zimbra/libexec

  2. #12
    a.ambrosio is offline Loyal Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    86
    Rep Power
    6

    Default Dwmtractor, please help, restore to new server


    ldap startup failed with exit code 256

    in the zmsetup.log I could see this:
    Getting installed packages
    Getting local config zimbra_server_hostname
    Getting local config ldap_url
    zimbra_server_hostname contained in ldap_url checking ldap status
    Checking ldap status
    *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/ldap status
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    Starting ldap
    *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/sleepycat/bin/db_recover -h /opt/zimbra/openldap-data
    *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/openldap/sbin/slapindex -b '' -q -f /opt/zimbra/conf/slapd.conf
    bdb_db_open: unclean shutdown detected; attempting recovery.
    bdb(): DB_RECOVER and DB_RECOVER_FATAL require DB_TXN_INIT in DB_ENV->open
    bdb(): PANIC: Invalid argument
    bdb_db_open: Database cannot be recovered, err -30978. Restore from backup!
    backend_startup_one: bi_db_open failed! (-30978)
    slap_startup failed
    *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/libexec/zmldapapplyldif
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    Failed to start slapd. Attempting debug start to determine error.
    daemon: getaddrinfo() failed: Name or service not known

    ldap_bind: Can't contact LDAP server (-1)
    ldap_bind: Can't contact LDAP server (-1)
    ldap_bind: Can't contact LDAP server (-1)
    ldap_bind: Can't contact LDAP server (-1)
    ldap_bind: Can't contact LDAP server (-1)
    ls: /opt/zimbra/lib/conf/*ldif: No existe el fichero o el directorio
    *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/ldap status
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/ldap start
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    /opt/zimbra/bin/ldap: line 55: kill: (19174) - No existe tal proceso
    Failed to start slapd. Attempting debug start to determine error.
    daemon: getaddrinfo() failed: Name or service not known

    ldap startup failed with exit code 256

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. [SOLVED] Why my MTA Cross???
    By fsloke in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-30-2008, 08:55 PM
  3. [SOLVED] Backups failing, "unable to read metadata for account"
    By smcgrath1111 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-10-2008, 03:15 PM
  4. FYI: ZCS NE backup to fuse/sshfs mount, worked.
    By jagipson in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2007, 06:37 AM
  5. Data in Outlook not syncing to zimbra server
    By brian-ccs in forum Migration
    Replies: 3
    Last Post: 03-05-2007, 08:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •