Results 1 to 9 of 9

Thread: Can't Save Out Of Office Settings/Preferences

  1. #1
    hurstel is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    68
    Rep Power
    7

    Default Can't Save Out Of Office Settings/Preferences

    We have a user (one so far) that cannot save out of office settings in preferences using the ajax client. It displays the error "a required value is either missing or invalid" and then you cannot even exit preferences by hitting don't save. We did an upgrade to 5.0.10 over the weekend but nobody else has had this issue so far.


  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Have you forced a flush of the browsers cache on that client ?

  3. #3
    hurstel is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    68
    Rep Power
    7

    Default

    I did a flush and I logged in with a different machine that hasn't been used with that account before.

  4. #4
    hurstel is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    68
    Rep Power
    7

    Default

    I have just discovered that the out of office information will save if I go into the client and switch to HTML instead of AJAX. Not sure why that works instead of AJAX.

  5. #5
    davidfsmith is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    160
    Rep Power
    8

    Default

    Get the same problem having upgraded to 5.10 at the weekend.

  6. #6
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Hurstel/David could you load the web client with ?dev=1 appended and get the ModifyPrefsRequest/Response? (I can't repo, browser used?)

  7. #7
    hurstel is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    68
    Rep Power
    7

    Default

    Here are the results. I can duplicate on either IE or Firefox but with only this one account. I tried just setting office of office without any fixed dates and that doesn't work either.


    Body: {
    BatchResponse: {
    Fault: [
    0: {
    Code: {
    Value: "soap:Sender"
    },
    Detail: {
    Error: {
    Code: "account.INVALID_ATTR_VALUE",
    Trace: "btpool0-5366:1225809193872:a82a9cfa7a32b42c",
    _jsns: "urn:zimbra"
    }
    },
    Reason: {
    Text: "zimbraPrefOutOfOfficeFromDate must be a valid generalized time: yyyyMMddHHmmssZ"
    },
    _jsns: "urn:zimbraSoap",
    requestId: "0"
    }
    ],
    _jsns: "urn:zimbra"
    }
    },
    Header: {
    context: {
    _jsns: "urn:zimbra",
    change: {
    token: 25908
    },
    sessionId: [
    0: {
    _content: "120044",
    id: "120044"
    }
    ]
    }
    },
    _jsns: "urn:zimbraSoap"

  8. #8
    rexmora is offline Intermediate Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Rep Power
    7

    Default

    I am having this same issue with a users mailbox.

  9. #9
    rexmora is offline Intermediate Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    18
    Rep Power
    7

    Default

    Just noticed it seems to be reverting back to 08 in the ajax configuration. Typing the full year allowed me to save the settings with no issue..maybe something to do with 08 being a leap year and the zimbra client not calculating the extra day correctly.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strange Issue with webclient on WinXp computers using office 97
    By jalmillategui in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-19-2008, 12:31 PM
  2. Office 2003/2007 and Zimbra connector for Outlook
    By nsmarler in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-25-2008, 03:14 PM
  3. Save Page As ...
    By sasha in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 11-30-2006, 09:54 PM
  4. antispam not working?
    By moebis in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 12-03-2005, 08:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •