Results 1 to 5 of 5

Thread: Error in Admin screen when changing password

  1. #1
    ozlee is offline Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    10
    Rep Power
    7

    Default Error in Admin screen when changing password

    Just upgraded to 5.0.10 and went to change the password on an account in the Admin screen and am not able to. Getting error message "JavaScript error encountered in method ZaAccountListController._ChangePwdOKCallBack"

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    This appears to affect the global-admins but not delegated-admins & a fix may make 5.0.10 NE. Thanks for calling our attention to it, at the moment we currently haven't planned new FOSS builds for release when NE goes live.

    Bug 32011 - zimbra 5.0.10 GA change password

  3. #3
    ozlee is offline Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    10
    Rep Power
    7

    Default

    FYI...i am running XP and am getting the error using FF3 and IE7. Have used this function many times prior to 5.0.10 using the Admin screen without any problems. CLI worked.

    Thx.
    Last edited by ozlee; 09-30-2008 at 02:19 PM.

  4. #4
    Mike Scholes is offline Advanced Member
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    238
    Rep Power
    7

    Default

    To get round this go to the command prompt, su as the zimbra user. To add a user run;

    zmprov ca user_to_add@your_domain.com password

    or to change the password;

    zmprov sp user_to_modify@domain.com password

    Obviously changing the user, domain and password to meet your requirements.

  5. #5
    sgros is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Zagreb, Croatia
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Default

    What is causing this error? At my site it sometimes appears, and sometimes not. Some administrators at my site aren't used to command line and it's imporant for me to know how to avoid this error.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Build Zimbra..a little problem...
    By Abdelmonam Kouka in forum Developers
    Replies: 33
    Last Post: 05-22-2008, 05:10 AM
  2. [SOLVED] admin password not accepted
    By McBurtnieks in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2008, 08:58 PM
  3. Zimbra Admin Account Password Recovery
    By nberlanga in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 11-28-2006, 03:52 PM
  4. How do I set Admin password?
    By sjames in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 07-24-2006, 04:01 PM
  5. MTA is Dying after yum update
    By tonyawbrey in forum Administrators
    Replies: 27
    Last Post: 04-02-2006, 06:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •