Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Can't get SBS Instant Certificate Root & Intermediate to install

  1. #1
    jallen is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] Can't get SBS Instant Certificate Root & Intermediate to install

    I tried the Zimbra 5.07 GUI... it won't install- I get :

    Your certificate was not installed due to the error : system failure: XXXXX ERROR: Invalid Certificate: Message: Your certificate was not installed due to the error : system failure: XXXXX ERROR: Invalid Certificate: Error code: ZaCertWizard.prototype.installCallback Method: AjxException.UNKNOWN_ERROR Details:system failure: XXXXX ERROR: Invalid Certificate:

    What I did:

    Saved the Cert text as client.domain.com.crt and uploaded that along with the package A SBS-Instant packages as outlined here:

    Secure Business Services - SSL,Secure Socket Layer,128-bit,validated,trusted,online transaction


    And then I hit "Install Now" in the Zimbra 5.07 Admin Console... That;s when I get the error message.

    I suppose I need to follow the rest of the directions? I was hoping that the Zimbra Admin installer would do the rest if I simply plug in the files that it needed..

    Any one out there successfully install a SBS Instant Certificate on Zimbra? What are some gotchas?

    Thanks,

    Tim

  2. #2
    jallen is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default

    I got it.

    All I had to do was install for "-- all servers--" instead of choosing the specific domain that the certificate was purchased for. That was counter-intuitive to me, as --all server-- to me implied a wildcard certificate.

    Anyway it was this thread that set me straight:
    [SOLVED] GoDaddy Certificate

    I wanted to follow up here to seed the search engine with some more hits for SBS Instant Certificate. ;-)

  3. #3
    jallen is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default

    Having same problem again :P

    Your certificate was not installed due to the error : system failure: XXXXX ERROR: Unmatching certificate (/opt/zimbra/mailboxd/webapps/zimbraAdmin/tmp/current.crt) and private key (/opt/zimbra/mailboxd/webapps/zimbraAdmin/tmp/current_comm.key) pair. Message: Your certificate was not installed due to the error : system failure: XXXXX ERROR: Unmatching certificate (/opt/zimbra/mailboxd/webapps/zimbraAdmin/tmp/current.crt) and private key (/opt/zimbra/mailboxd/webapps/zimbraAdmin/tmp/current_comm.key) pair. Error code: ZaCertWizard.prototype.in...

    I think it is because I forgot the above advice and made a CSR for zimbra.server.com instead of --all server-- and then proceeded to use the CSR code on SBS Instant Certificate order page on eNom... Am I screwed now?

    I'm not sure how to renew certificates.. do I delete first?

  4. #4
    jallen is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default Still Stuck

    Do I delete old certificate first?

    I am still unable to renew my certificate.. I create a new CSR, and use that to make a new certificate, and then I install root, intermediate, and the certificate..

    Result:

    Your certificate was not installed due to the error : system failure XXXXX ERROR : Unmatching certificate (/opt/zimbra/mailboxd/webapps/zimbraAdmin/tmp/current.crt) and private key (/opt/zimbra/mailboxd/webapps/zimbraAdmin/tmp/current_comm.key) pair.

    I've already purchased a second certificate thinking my problem was specifying "zimbra.server.com" instead of --all server-- so generated CSR for --all server-- with same results.

    Help please?

    All done in admin GUI...

  5. #5
    jallen is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default

    Ok, the fix was to INSTALL as zimbra.server.com NOT --all server-- after I made a CSR for --all server--

    It finally took. I probably wasted my money on multiple certificates trying to solve this... I bet the first one would have worked.

    When I first installed my FIRST commercial certificate I had to do --all server-- but when I replaced that certificate one year later, I had to do zimbra.server.com...

    *scratching head*

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Build Zimbra..a little problem...
    By Abdelmonam Kouka in forum Developers
    Replies: 33
    Last Post: 05-22-2008, 05:10 AM
  2. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 03-27-2008, 08:03 AM
  4. [SOLVED] Not able to receive or send mail
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 22
    Last Post: 10-12-2007, 02:25 PM
  5. Login does not appear
    By alexz in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-18-2006, 06:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •