Results 1 to 3 of 3

Thread: Cannot Save Mail Preferences

  1. #1
    peter@mxtoolbox.com is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Austin, TX
    Posts
    110
    Rep Power
    8

    Default Cannot Save Mail Preferences

    Running 5.0.9 NE and I have a mailbox that once you enter the Preferences->Mail tab on FF3 or IE7 (only ones I've tested) you cannot save or exit without saving changes. I think it has something to do with the Out-of-Office messages, but when I look at the account with the CLI I don't see anything too wonky.

    The UI throws up it's red error box that fades in and out which reads "A required value is missing or invalid".

    Ideas? Known bug? The Error console in FF shows this._startDateCheckbox is undefinded and this._endDateCheckbox is undefined when you click on the checkboxes above the Start and End date for enabled / disabling the OOM.
    Peter LeBlond
    Product Development Engineer
    http://www.mxtoolbox.com


  2. #2
    dstoliker is offline Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Salt Lake City, UT
    Posts
    50
    Rep Power
    7

    Default

    I've run into the same problem today with 5.0.11 but so far appears to be specific to a user. Did you ever find a resolution to this issue?

  3. #3
    peter@mxtoolbox.com is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Austin, TX
    Posts
    110
    Rep Power
    8

    Default

    It was a start / stop date of the OOM. I think I had to use CLI commands to clean them up. Basically the javascript doing the validation was wonky.
    Peter LeBlond
    Product Development Engineer
    http://www.mxtoolbox.com


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. zmamavisdctl stopped and won't restart
    By alto in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-18-2008, 12:41 AM
  4. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •