Results 1 to 2 of 2

Thread: Certain Domains Cannot Email Me

  1. #1
    apex is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default Certain Domains Cannot Email Me

    Hello Zimbra,

    I am having a problem receiving emails from certain clients. We do not believe the problem is on our server but would like to do a workaround for this client. Anyways the error log that was give on their server is
    "503 5.5.1 Error: send HELO/EHLO first"

    I do not want to set smtpd_helo_required to "no" to all incoming domains.

    Is there anyway I can filter the client's ip to allow them to email us without globally changing the configuration like a network filter of some sort?

    Thanks in advance

  2. #2
    Baylink is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    St Pete FL USA
    Posts
    392
    Rep Power
    7

    Default

    The logs say that *they* heard from *you* the 503 error? What kind of mail server are they using?

    Telnet to their MX address and see if it will tell you. They are almost certainly dropping lots of outgoing mail on the floor these days if they won't HELO, and if you sell it to their mail admin right, perhaps he'll fix it.
    Jay R. Ashworth - ZCS 6.0.9CE/CentOS5 - St Pete FL US - Music - Blog - Photography - IANAL - IAAMA
    Try to Ask Questions The Smart Way -- you'll get better answers.

    Put your product and version in your profile/signature - All opinions strictly my own, even though I have an employer these days.
    If you [SOLVE] something, please tell everyone how for the archives
    And, please... read what people write, and answer the questions they asked, not the ones they didn't.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Not receiving from given domain
    By jrefl5 in forum Administrators
    Replies: 19
    Last Post: 02-29-2008, 11:45 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. multiple domains and email identities
    By fisch09 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-30-2007, 08:48 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •