Results 1 to 2 of 2

Thread: disk graphs not displayed

  1. #1
    rascayu is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Spain
    Posts
    2
    Rep Power
    9

    Smile disk graphs not displayed

    before read all messages in the forum respect to the graphics i solve the problem but in the disk graphs the result is not data yet avalaible.
    the tables about disk of mysql are blank.

    thanks

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Are the the graphs blank at both the server and system level? Any errors running the reporting cron jobs by hand?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Amavis RAM Disk Setup - OK Now To Reimplement?
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-12-2011, 08:26 PM
  2. Daily mail report always reports "No messages found"
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 42
    Last Post: 06-13-2011, 08:57 AM
  3. Disk Usage doesn't report available
    By Achim.Theobald in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 06-21-2006, 08:18 AM
  4. Possible bug in disk statistics page generation
    By gentoo_matt in forum Developers
    Replies: 4
    Last Post: 05-08-2006, 02:41 PM
  5. No data in server statistics
    By zap in forum Administrators
    Replies: 63
    Last Post: 02-13-2006, 11:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •