Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 47 of 47

Thread: Postfix problem

  1. #41
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Can I SSH into the server to see what's going on? It's easier that way.

  2. #42
    robscovell is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    34
    Rep Power
    9

    Default

    Hang on -- I'll just need to open up the firewall to you.

    Rob

  3. #43
    loic is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris (FR)
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default Same problem upgrading 4.5.0 to 4.5.5 on debian

    Hello,

    I got the exact same problem :
    postfix error :
    postmap: fatal: bad numerical configuration: message_size_limit =
    postalias: fatal: bad numerical configuration: message_size_limit =
    postfix failed to start

    tomcat error :
    zmtomcatmgr[12378]: manager woke up from wait on tomcat/JVM with pid 12503
    zmtomcatmgr[12378]: tomcat/JVM exited twice in 11 seconds (tolerance=60)

    I've got a telnet connection on port 389 to the ldap service
    /etc/hosts is as required.

    I'd like to know if you figured out what's the problem and if you succeed to solve it...

    Thanks to let me know.

    Loc
    Last edited by loic; 05-10-2007 at 12:55 AM.

  4. #44
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Can you rerun the installer?

  5. #45
    loic is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris (FR)
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default

    Already done... and same result.

    I've restored my backup and it (almost) works... mails are sent and received but I can't create or delete users account through the adminUI (server error).

    Doesn't matter, I'm going to install a new server and upgrade zimbra to NE edition next week and then use imapsync method to import mailboxes.

    But I think, if you can post solution for this thread problem, maybe it will help somebody else in the future

    Thanks for your answer anyway.

    Loc

  6. #46
    Eternal-student is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    8

    Default

    Was there a solution to this problem? I'm having very similar problems too.

  7. #47
    loic is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris (FR)
    Posts
    19
    Rep Power
    8

    Default

    No sorry...

    The solution I choose was to install a new server and import all the IMAP account via impasync.
    Now it works perfectly fine !

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 04-19-2013, 09:06 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 11-03-2007, 10:55 PM
  3. Replies: 13
    Last Post: 07-20-2007, 03:21 AM
  4. Problem with Postfix on Ubuntu
    By kgmeyer in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 01-22-2007, 04:49 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •