Results 1 to 5 of 5

Thread: Migrating mailbox - lost folders

  1. #1
    bonoboslr's Avatar
    bonoboslr is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Pretoria
    Posts
    133
    Rep Power
    7

    Default Migrating mailbox - lost folders

    I tried migrating a mailbox from one mail store to another. The mailbox had a series of folders and rules to automatically put mail in those folders. THe rules are all still there, but the folders are not when I view mailbox. Not even the inbox,spam,draft folders are there.
    I was reluctant to purge old mailbox - (as it was mine) so I used zmmailboxmove to move back to the old mailstore and everything was fine again.

    Anyone know of any issues surrounding moving mailboxen.. ?

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    If the rules went across okay I am surprised the folders had disappeared. Did you try a re-index of the mailbox from the Admin console ?

    Maybe something related to Bug 29417 - exception while mailbox purge after mailboxmove so have a look mailbox.log to see if a error occurred when it was moved.
    Last edited by uxbod; 09-06-2008 at 03:13 AM.

  3. #3
    palmczak is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    25
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by bonoboslr View Post
    I tried migrating a mailbox from one mail store to another. The mailbox had a series of folders and rules to automatically put mail in those folders. THe rules are all still there, but the folders are not when I view mailbox. Not even the inbox,spam,draft folders are there.
    I was reluctant to purge old mailbox - (as it was mine) so I used zmmailboxmove to move back to the old mailstore and everything was fine again.

    Anyone know of any issues surrounding moving mailboxen.. ?

    Anyone ever find a solution to this. I am experiencing the same problem. The messages in the inbox move but the folders themselves do not.

    I did try re-indexing from the admin console but this did not fix.

    Also since I did not purge the mailbox from the old server, I get an error when I try to move it back saying it already exists. It tells me to use the -ow option but will I overwrite the box on the old server with the folders with the one with out the folders??????

    Thanks,

    Joe

  4. #4
    palmczak is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    25
    Rep Power
    7

    Default

    New information...

    The folders do not appear when using the advanced ajax client. But if I switch to the standard HTML version they appear and are contain all the messages.

    Thanks,

    joe

  5. #5
    bonoboslr's Avatar
    bonoboslr is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Pretoria
    Posts
    133
    Rep Power
    7

    Default

    I created a bug for this Bug 31452 – Move Mailbox does not move folders. please can you add your findings as well so it can assist the developers.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 210
    Last Post: 01-17-2012, 01:19 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 05-30-2008, 02:29 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 11:55 AM
  4. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 07-19-2007, 02:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •