Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Sharing UI stopped working

  1. #1
    rfoster is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    U.S. Pacific Northwest
    Posts
    25
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Sharing UI stopped working

    I noticed yesterday that the web user interface for sharing doesn't work anymore-- neither from a right click on a folder (mailbox or contacts) nor the properties "Add share..." button. I've tried it from IE6+7 and FF3 on both Windows and Linux.

    Sharing is enabled in the COS. Nothing in the logs that I have noticed. Did a zmcontrol stop+start for good measure. I haven't seen any other posts or bugs like this and am currently at a loss to explain it. Any suggestions?

  2. #2
    rfoster is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    U.S. Pacific Northwest
    Posts
    25
    Rep Power
    7

    Default

    Upgrading from 5.07 to 5.09 solved this issue for me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Stopped Working
    By emmaylots in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 07-04-2008, 10:11 AM
  2. [SOLVED] my server stopped working???
    By cecil in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-20-2008, 08:07 AM
  3. zmmailboxdctl is stopped frequently..
    By tamilnandhu in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2008, 08:59 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 10-10-2007, 05:11 PM
  5. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •