Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] After update zu 5.0.9 normal HTTPD wont start

  1. #1
    pc-nico is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    36
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] After update zu 5.0.9 normal HTTPD wont start

    Problem is solved....

    Zimbra was not the cause of the Problem... therefore this topic can be delete....
    Last edited by pc-nico; 09-02-2008 at 10:22 PM.
    Sorry for my bad english

  2. #2
    pc-nico is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    36
    Rep Power
    8

    Default

    solved......
    Last edited by pc-nico; 09-02-2008 at 10:21 PM.
    Sorry for my bad english

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Errors installing Outlook Connector
    By Tim G in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 57
    Last Post: 05-05-2011, 02:27 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. Error Installing Outlook Connector
    By DanO in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 08-28-2007, 09:35 AM
  4. Update Received Date in Folder-Listing
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 25
    Last Post: 08-21-2007, 04:21 PM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •