Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Performance issues after upgrade to 5.0.9

  1. #1
    ryantuttlester is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] Performance issues after upgrade to 5.0.9

    After upgrading from 5.0.6 to 5.0.9 we are experiencing very slow performance when users access there calendar. After reviewing the output from iostat, top, etc, it looks like the servers overall load is light. And tailing the mailbox log indicates that the server receives the request immediately, but waits almost 15 seconds before processing. I have 2 1.6 dual core zeons, 3gb RAM, and 200gb storage. It is built on a RAID 5 but iostat shows that iowait never goes about %1.2 and 30min load averages .8 to 1.0. Any thoughts?

  2. #2
    stace is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default

    We're also experiencing this at our site.

  3. #3
    ryantuttlester is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    7

    Default Zimbra Support Fix

    Recieved an update from Zimbra support, the following wiki page outlines how to correct the issue. Appearantly any user who has a canonical address will experiance this issue.

    Ajcody-Server-Topics - Zimbra :: Wiki

  4. #4
    stace is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    29
    Rep Power
    8

    Default

    Fantastic. However:

    # To update the postfix configuration files.

    * zmmtainit

    # To update amavis config files.

    * zmmtaconfig amavis

    Those commands don't exist.

    [Edit: Update - sorry found them in libexec. My bad.]

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 08-25-2008, 09:40 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 08-24-2008, 05:45 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 10-04-2007, 03:20 PM
  4. upgrade issues (4.0.2ga to 4.5.1ga)
    By tachijuan in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-17-2007, 01:16 PM
  5. Replies: 11
    Last Post: 12-03-2006, 01:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •