Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Zimbra GAL

  1. #1
    KenVM is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] Zimbra GAL

    I'm hoping someone can help me with configuring the Zimbra GAL. I'm not too familiar with ldap and its search strings.

    Our current settings:

    LDAP filter: (mail=%s*)
    Autocomplete filter: (|(cn=%s*)(sn=%s*)(gn=%s*)(mail=%s*))
    LDAP search base: dc=domain,dc=com

    This works, except that I need to omit the entries in a single OU: Domain/Contacts

    Not sure if it helps, but all the entries in the OU are of type Contact. And that is the only OU that contains objects of that type.

    Thanks,

    -Ken

  2. #2
    KenVM is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default

    Solved it by changing the LDAP filter to:

    (&((mail=*%s*)(!(objectClass=contact))))

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-12-2012, 02:20 AM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  3. upgrade woes -made into new thread
    By JustinHarlow in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 06-08-2007, 12:11 PM
  4. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  5. port 7071 not listening OS X install
    By leeimber in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-21-2006, 10:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •