Results 1 to 2 of 2

Thread: zmdailyreports returns 0 messages

  1. #1
    tachijuan is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Roswell, GA
    Posts
    58
    Rep Power
    9

    Default zmdailyreports returns 0 messages

    I'm not sure if this is an issue with previous installations, but I just noticed that in 3.0.1GA197 this returns 0 messages regardless on the number of messages that have been run through the system.

    Questions:
    1) What is this supposed to return? (I've been running since M1 and never noticed this thing in the crontab)
    2) Is there something that I can give you folks to track this down?


    Thanks!

    Juan

  2. #2
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default

    Make sure that syslogging is working, and all of the stats stuff is working, it's based on the same framework.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Invisible messages
    By deepblue in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-2007, 01:00 PM
  2. New messages not showing up in outlook
    By bersrker in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 01-16-2007, 08:17 AM
  3. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM
  4. Spam assassain not traiing properly!
    By Mike T in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2006, 01:34 PM
  5. inbox got wiped overnight (lost messages)
    By tachijuan in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 09-07-2006, 09:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •