Results 1 to 2 of 2

Thread: Document/Notebook cache problems

  1. #1
    jareep is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    103
    Rep Power
    8

    Default Document/Notebook cache problems

    I'm having a weird issue that is difficult to track down. We're just recently started using the Notebook feature of Zimbra pretty heavily, but have run into a problem with documents that have been open for a while. For instance, if I have a document that I'm editing and I leave it open in edit mode and idle for say 15 minutes (I'm unsure of the amount of time it takes to reproduce the problem) then I close it and reopen it in edit mode, it will appear that my changes did not take effect. However, if I close it and open it in read mode the changes are there as normal. I am clicking the Save button often to ensure I don't lose anything. But if I happen to close the document in order to move to the Mail tab, and then come back to the document it can appear I've lost data. If I open it and then save, I lose my changes because the document I'm editing doesn't have my previous changes. I can log out of Zimbra and back in and my changes are always there as normal.

    I hope that description is not too convoluted that you can't understand what I'm trying to convey. As an FYI, I'm using a Windows XP machine with Firefox 3.0 (and another with Firefox 2.0) with cache completely disabled. So I'm at least reasonably sure that the caching isn't on the browser side. Since it seems the document appears normal if I log out and back in, it appears that the Zimbra might be with some sort of Zimbra caching facility.

    One more note, we're running Zimbra network edition on Red Hat Enterprise 4. Ideas or thoughts? I'll open a ticket if no one has any ideas, but I've found the community can be quite helpful in solving problems!

  2. #2
    jareep is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    103
    Rep Power
    8

    Default

    Any one have any ideas?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Disable Cache Mode in Outlook connector?
    By freebsdboy in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 05-28-2009, 08:53 PM
  2. Installation with a configuration file problems...
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-16-2008, 11:22 PM
  3. [Source]Perforce Cache is Ready!
    By jholder in forum Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2008, 10:59 AM
  4. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  5. iSync Connector / Apple Address Book Problems
    By jrosen in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2007, 03:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •