Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems with logs in OpenSuSE 10

  1. #1
    jnebrera is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1
    Rep Power
    9

    Default Problems with logs in OpenSuSE 10

    Hi all,

    We just finished installing latest Open Source Zimbra in OpenSuSE 10. BTW, wonderful project, really nice.

    Things work like a charm except one. After a clean install logging and snmp systems dont work (they were activated during install). After a clean install we have found /var/log/zimbra.log belongs to root:root instead of zimbra:zimbra (that is supposed to be) and with 640 permissions instead of 644 (as defined in your logrotate entry).

    We change this and restart zimbra. Now the logging service starts OK but in about 5 seconds suddenly some process changes this file back to root:root and continues working but if you restart the service again it wont start. BTW, if you rotate the logs the systems keeps working as the service is not restarted.

    Well, this is it, what can we do?

    Thanks in advance. Regards.

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Is there anything written into the log when the permissions change? Maybe something specfic to the SNMP on SuSE.

    /var/log/zimbra.log is empty: why?

    I know there have been syslog problems in the past.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. iSync Connector / Apple Address Book Problems
    By jrosen in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2007, 03:40 PM
  2. Tomcat, Java VM Problems - RAM related? Help
    By Mo_Hong in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-28-2007, 02:00 PM
  3. Problems with public Subversion repository
    By dwhite in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2006, 12:25 PM
  4. Network edition on openSuse 10.1
    By mjfleck2000 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-29-2006, 02:20 PM
  5. Debian/Zimbra problems :(
    By jammy in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-10-2006, 07:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •