Results 1 to 3 of 3

Thread: Error doing a restore

  1. #1
    Jbrabander's Avatar
    Jbrabander is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Park City, KS
    Posts
    342
    Rep Power
    7

    Exclamation Error doing a restore

    Error code: service:FAILURE Message: system failure: Error executing redoOp
    Details:soap:Receiver

    Can anyone tell me what this means and what I can do about it? I'm trying to restore a single account and restore it to a different name. It's an incremental restore that I'm pulling from.

    Zimbra 5.0.6

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,581
    Rep Power
    57

    Default

    There are several possible bugs that can cause this problem., they were fixed in releases later than 5.0.6 Is there any likelihood you can upgrade to the latest release? Were you doing a restore via the Admin UI or the command line? What was the full command if you were doing it via cli? If you used the Admin UI could you try this running it via the cli? You might consider opening a support case for this problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Jbrabander's Avatar
    Jbrabander is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Park City, KS
    Posts
    342
    Rep Power
    7

    Default

    I was doing the restore from the Admin GUI. I've got no idea how to do it from command line. I'm not Linux fluent.

    As for upgrading, I'll have to check on doing that.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Offline Restore NE woes
    By k3rmit in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-04-2008, 12:37 PM
  2. I can't restore a mailbox to a previous state
    By DougWare in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-24-2008, 09:36 AM
  3. hypothetical restore question
    By jeffw in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 02-08-2008, 11:28 AM
  4. [SOLVED] Zimbra 5.0.1 restore from 4.5.10
    By kpatton in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-17-2008, 02:04 PM
  5. How do I restore a distribution list?
    By iain in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2007, 04:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •