Results 1 to 3 of 3

Thread: ZCS 5.0.7 -- Skin Logo

  1. #1
    scott.coats is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    North Carolina
    Posts
    24
    Rep Power
    7

    Default ZCS 5.0.7 -- Skin Logo

    I just upgraded to 5.0.7NE and all went fine. I am trying to use the new feature to allow me to customize my themes and mentioned in the release notes. I have added the following:

    zmprov gd domain.com
    <<results>>
    zimbraSkinLogoAppBanner: /opt/zimbra/mods/AppBanner.png
    zimbraSkinLogoLoginBanner: /opt/zimbra/mods/LoginBanner.png
    zimbraSkinLogoURL: intranet.domain.com

    I restarted ZCS with zmcontrol.
    I have cleared the local browser cache.
    I have verified the permissions on the directory and files are 777.
    I have verified the owner as: zimbra:zimbra

    What am I missing? NONE of the changes are reflected in the web UI.

  2. #2
    dlbewley is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Davis, CA
    Posts
    61
    Rep Power
    8

    Default

    I'm on 5.0.6 and change my logos like this:

    Code:
    SKIN_DIR=/opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/skins
    CUSTOM_LOGO_SOURCE_URL=http://testbot/img/zimbra
    LOGO_URL=http://www.lib.ucdavis.edu
    # The default _base skin reverts on upgrade
    echo "Replacing Logos"
    # Fix the _base skin first, as most skins inheirit from it
    for file in AppBanner.png LoginBanner.png AppBanner_white.png LoginBanner_white.png; do
        wget -q -O $SKIN_DIR/_base/logos/$file $CUSTOM_LOGO_SOURCE_URL/$file
    done
    
    # Now find the skins that don't inheirit, and copy the _base logos
    cd $SKIN_DIR
    for file in AppBanner.png LoginBanner.png AppBanner_white.png LoginBanner_white.png; do
        find . -name _base -prune -o -name $file -exec cp $SKIN_DIR/_base/logos/$file {} \;
    done
    
    echo "Replacing Logo URL"
    cd $SKIN_DIR
    find . -name "*.properties" -exec sed -i 's/^[:white:]*LogoURL.*http\:\/\/www.zimbra.com/LogoURL\t\t\t = http:\/\/www.lib.ucdavis.edu/' {} \;
    
    zmmailboxdctl stop
    rm -rf /opt/zimbra/jetty/work/*
    zmmailboxdctl start
    maybe those last 3 lines will help.

  3. #3
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. Ldap_operations_error
    By tcnj in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 05-09-2009, 06:53 AM
  3. Zcs 5.0.6 => Zcs 5.0.7
    By webman in forum Zimbra Success Stories
    Replies: 9
    Last Post: 07-09-2008, 01:57 AM
  4. Replies: 41
    Last Post: 10-29-2007, 02:36 PM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •