Results 1 to 7 of 7

Thread: Issue with FF3 + ZCS 4.5.11 admin page?

  1. #1
    SSS
    SSS is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Australia
    Posts
    21
    Rep Power
    7

    Default Issue with FF3 + ZCS 4.5.11 admin page?

    I just upgraded to Firefox 3 and now the Zimbra admin login page doesn't load properly. Anyone else getting this?

    The normal user login screen loads ok, but the admin screen just loads the background colour and that's it.

    Page loads ok in Internet Explorer and in FF2. I've tried it on another PC with FF3 loaded and it still doesn't load properly.

    Any ideas?

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Are you still 4.5.10 as reported by your profile version? (I see another post where your talking about possibly upgrading to 4.5.11) There have been bugs on this, that couldn't be reproduced on current builds.
    -However there's no more 4.5.x builds planned except for absolutely critical security issues, so I'm not sure there's much we can suggest besides looking into a 5.0.x series upgrade (current is 5.0.6).

  3. #3
    SSS
    SSS is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Australia
    Posts
    21
    Rep Power
    7

    Default

    Yeah I'm on 4.5.11 need to update my profile.
    Was looking into going to 5 at some stage anyway, just a case of having the time to do it.

    Until then, was hoping there was a fix or something for it.

  4. #4
    parixit is offline Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Piscataway NJ
    Posts
    62
    Rep Power
    8

    Default

    I also have the same issue. I am using firefox 3 and the admin page just loads the background color.

    I am also running 4.5.10

    Any ideas?

  5. #5
    dljordaneku is offline Elite Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Richmond, Ky
    Posts
    281
    Rep Power
    7

    Default

    I am running 4.5.7 and have the same issue. We are going to upgrade to the latest version in the near future but have several projects we are working on and haven't had a chance yet. I really don't want to use IE to do any of my admin stuff so any idea on how to fix this would be great.

    Thanks.

    dj

  6. #6
    ssatre's Avatar
    ssatre is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Minnesota (Brrrr!)
    Posts
    25
    Rep Power
    8

    Default

    Same issue here... I suppose it's a good thing that today is upgrade day for me.

    *crosses fingers and jumps in*

  7. #7
    richard-hdd is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Victoria, BC, Canada
    Posts
    28
    Rep Power
    8

    Default

    We are running "Release 4.5.10_GA_1575.RHEL4_20071117152457 CentOS4 FOSS edition" and after upgrading to Firefox 3.0 and noticed that the admin page doesn't load either. It looks like there is some kind of JavaScript error that is causing the page to not load correctly:

    Error: resp.GetVersionInfoResponse is undefined
    Source File: https://mail.hddbroker.com:7071/zimb...v=071117154042
    Line: 10737

    Unfortunately the work around for me is using IE7. We are too going to upgrade in the near future to 5.x but that isn't going to be for another month or so.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 08-27-2008, 05:58 AM
  3. [SOLVED] Edit Button in Documents Gray After Upgrade
    By weathertation in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 05-14-2008, 12:47 PM
  4. Replies: 41
    Last Post: 10-29-2007, 02:36 PM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •