Results 1 to 2 of 2

Thread: Disk Stats show one mount in 5.0.6

  1. #1
    scott.coats is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    North Carolina
    Posts
    24
    Rep Power
    7

    Default Disk Stats show one mount in 5.0.6

    My installation of Zimbra NE 5.0.6 only shows one disk mount (/dev/sda). I check that the logger is creating the graph files and they are ALL being created.

    Why only one graph?

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    see this bug and vote for its resolution

    Bug 26781 - Problem in the disk stats page

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Daily mail report always reports "No messages found"
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 42
    Last Post: 06-13-2011, 08:57 AM
  2. [SOLVED] Disk Usage Stats Issue
    By shmiv in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-2008, 06:36 AM
  3. Web client logon fails (INVALID_PDU)
    By jermxx in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 02-20-2007, 02:20 PM
  4. Tomcat broken after upgrade to 4
    By dotslashroot in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 01-31-2007, 06:05 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 07-15-2006, 09:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •