Results 1 to 6 of 6

Thread: Whats up with the wiki?

  1. #1
    chrisp8756's Avatar
    chrisp8756 is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Hoquiam,Wa,USA
    Posts
    59
    Rep Power
    7

    Default Whats up with the wiki?

    Has anyone noticed that the wiki support site is down? Tried going to Main Page - Zimbra :: Wiki several times and keep getting page cannot be displayed.
    Chris Priamos
    Olympic Global Technologies
    http://www.olympicglobal.com

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    It's been down for a move to a new server but it's currently back up and working for me.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    can you do a ping on it to see what IP address comes back? It's possible your DNS servers haven't updated to the new server yet.

  4. #4
    blazeking is offline Advanced Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    California!
    Posts
    226
    Rep Power
    7

    Default

    I've got the same problem. Here's what I'm seeing:

    ; <<>> DiG 9.3.3rc2 <<>> wiki.zimbra.com
    ;; global options: printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 46237
    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

    ;; QUESTION SECTION:
    ;wiki.zimbra.com. IN A

    ;; ANSWER SECTION:
    wiki.zimbra.com. 7200 IN CNAME www1.zimbra.mail.ac4.yahoo.net.
    www1.zimbra.mail.ac4.yahoo.net. 1800 IN A 76.13.17.34

    ;; Query time: 37 msec
    ;; SERVER: 10.2.1.20#53(10.2.1.20)
    ;; WHEN: Sat May 31 22:17:28 2008
    ;; MSG SIZE rcvd: 93


    Now I forget exactly how this works... is that cached in my DNS? I guess I can wait until it automatically updates, but what fun is that?

  5. #5
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    That's the correct server, not sure why you can't access it. Can you give as much information as possible? Browsers, Multiple Computers? Also, try going to concealme.com and seeing if that works. (Ad alert, concelme.com is a proxy and will serve you many many ads, but is good for multisite debugging.)

  6. #6
    blazeking is offline Advanced Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    California!
    Posts
    226
    Rep Power
    7

    Default

    wiki access via proxy seemed to work. It's weird though, because even when I type that IP in directly, it's a no go. I'm running WinXP and IE 7.0. I'm guessing it's a DNS problem, even though I can dig on a nearby Linux server and it comes up with the same IP. And I'm also guessing this is pretty isolated, since there's only a couple people complaining.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Edit Button in Documents Gray After Upgrade
    By weathertation in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 05-14-2008, 12:47 PM
  2. Zimbra Wiki obtrusive yellow-bordered text box
    By Rabid in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 11-07-2007, 09:31 PM
  3. Wiki Migration
    By Alan Brogan in forum Migration
    Replies: 2
    Last Post: 03-02-2007, 09:08 PM
  4. Problems with Wiki / Documents on OSX/PPC
    By GadgetGuru in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-30-2006, 09:03 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •