Results 1 to 3 of 3

Thread: Disk Utilization (Wrong Device)

  1. #1
    rwcanary is offline Loyal Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    86
    Rep Power
    8

    Question Disk Utilization (Wrong Device)

    I noticed in the Admin WebGUI, Zimbra is charting the wrong device for usage. It is charting the sda1 which is the boot device/directory.

    It should be tracking the "/" directory which is Vol00, a stripped array.

    Anyone know how to change this?

    --
    robert
    Robert Canary
    OCDirect Electrical-Datacomm

  2. #2
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,316
    Rep Power
    13

    Default

    Discussion on this is on this thread : Disk Statistics show other partition

  3. #3
    rwcanary is offline Loyal Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    86
    Rep Power
    8

    Default Thanks

    thanks, I'll switch over to that thread.
    Robert Canary
    OCDirect Electrical-Datacomm

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Amavis RAM Disk Setup - OK Now To Reimplement?
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-12-2011, 08:26 PM
  2. Daily mail report always reports "No messages found"
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 42
    Last Post: 06-13-2011, 08:57 AM
  3. Wrong info in Disk Stats
    By brained in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-19-2006, 04:13 PM
  4. Possible bug in disk statistics page generation
    By gentoo_matt in forum Developers
    Replies: 4
    Last Post: 05-08-2006, 02:41 PM
  5. No data in server statistics
    By zap in forum Administrators
    Replies: 63
    Last Post: 02-13-2006, 11:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •