Results 1 to 6 of 6

Thread: deferred mail reason not shown

  1. #1
    handza is offline Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sarajevo
    Posts
    10
    Rep Power
    8

    Default deferred mail reason not shown

    I made an update to 5.0.5 version. everything works fine except i cannot see reason any more for a deferred mail when i hold mouse over a deferred mail in a deferred messages tab in an admin console. any suggestions? it worked fine in previous versions and it is quite important for me. thx a lot

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Please check /var/log/zimbra.log for any Postfix error messages.

  3. #3
    prasantamitra is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    India
    Posts
    21
    Rep Power
    7

    Default

    Make sure that sshd service is running
    Running ZCS 5.0.14 FOSS on RHEL5 64 bit
    Server: Dell Poweredge 2950
    Firewall: Smoothwall 3.0

  4. #4
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

  5. #5
    handza is offline Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sarajevo
    Posts
    10
    Rep Power
    8

    Default

    so it should be ok in 5.0.6, right? any way to make it working in 5.0.5, but i would really appreciate step-by-step instructions if possible thx a lot in advance

  6. #6
    handza is offline Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sarajevo
    Posts
    10
    Rep Power
    8

    Default

    sshd is running, seems postfix reports no errors.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 06:47 AM
  3. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •