Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: Backups to NAS via CIFS Failing Intermittently

  1. #21
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,316
    Rep Power
    13

    Default

    I'm using it for our "production backup servers".
    And it might be my iSCSI main production server for VMs when we finally setup our VM infrastructure.

    I like it, it's stable and fast.
    However, I was not able to compare speed against Open-E or DataCore.

    If you have questions about it, ask Phoenix, he's a mod on their forum too 8)

  2. #22
    gmsmith is offline Moderator
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    451
    Rep Power
    9

    Default

    Thanks. A thread has been started over in Chit Chat about OpenFiler - http://www.zimbra.com/forums/chit-ch...nas-iscsi.html

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Backups failing, "unable to read metadata for account"
    By smcgrath1111 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-10-2008, 03:15 PM
  2. NAS and CIFS
    By ronnyek in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 12-14-2006, 09:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •